Фестиваль кави: У Києві потішили любителів ароматного напою та дали корисні поради (відео)

Учасники заходу поділилися секретами приготування та споживання кави.

Ілюстрація. Фото: Час пити каву

Сьогодні в Києві розпочався Фестиваль кави, повідомляють Патріоти України з посиланням на Факти. Свято ароматного напою проходить на Арт-заводі Платформа.

"Уггі родом із батьківщини кави – Ефіопії. Їхній куточок на фестивалі найколоритніший. Каву варять у глиняному глечику і на вугіллі.

Вживати каву теж радять по – особливому. Каву по-бразильськи можна приготувати навіть в домашніх умовах. Для цього треба мати фільтр із тканини. Насипаємо 4 чайних ложки кави, і далі поступово,помаленьку доливаємо воду . і чекаємо результат.

А ще, тут готують каву в турці на розпеченому піску. Запорука успіху смачного напою – якісна питна вода.

Купувати імпортну запаковану каву відомі баристи не радять. Бо найкращий напій готують із зерен, які обсмажені не більше 2 місяців тому.

А ще кавові експерти радять звертати увагу на зовнішній вигляд самих зерен. Організатори фестивалю запевняють, за останні роки кавоманів в Україні побільшало. Хто не встиг продегустувати ароматний напій сьогодні, може це зробити завтра. Фестиваль кави на Арт-заводі Платформа триватиме і в неділю".


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...