Фінал Аксьонова, як і всіх зрадників, буде сумний - журналіст

Росія безжальна зі своїми васалами, а Аксьонов став рудиментом, який свою функцію вже виконав.

Сергій Аксьонов. Фото:expres.ua

Так званого главу тимчасово окупованого Російською Федерацією українського півострова Крим Сергія Аксьонова можуть ліквідувати після його відходу з "влади". Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"Я вам скажу інформація про те, що Аксьонова скоро відправлять у відставку не позбавлена сенсу. Такі як він довго не бувають при владі. Він свою брудну справу зробив. Виконав функцію. Путін так описував своє знайомство з Гобліном. Константинов, під час одного з перший сепаратних приїздів до Москви, сказав Володимиру Володимировичу: "Це наш Че Гевара - нам такий зараз потрібен", - написав він.

"Так ось це "зараз" вже минуло. Аксьонову пощастить, якщо йому дозволять жити. Якщо дозволять. А можуть і не дозволити", - додав журналіст.

Бочкала нагадав, як закінчили представники "влади" окупованих Абхазії і Південної Осетії.

"Просто зайдіть на Вікіпедію і довідаєтеся - скільки їх вже змінилося за короткий час і майже всі вже в іншому світі. Хтось помер під час операції, хтось розбився, а когось без зайвих витребеньок просто застрелили. Росія безжальна зі своїми васалами. А Аксьонов вже рудимент", - підкреслив він.

"Але є нюанс. В очах оскаженілих самооборонівців та інших проросійських елементів Аксьонов герой. І це потрібно враховувати. Згадався фільм Робокоп. Коли глава корпорації Омнікорп прийшов до висновку, що улюбленцю публіки Робокопу пора померти, він сказав таку фразу:" Хто може бути краще героя? Мертвий герой".

Аксьонову звичайно далеко до Робокопа, але фінал його буде сумний. Як і всіх зрадників. Такий закон природи", - резюмував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.