F**k you Nadia: Колишній політв'язень презентував оригінальний шеврон від бійців АТО (фото)

Геннадій Афанасьєв розповів, що шеврон йому подарували хлопці з передової.

Фото:facebook Геннадія Афанасьєва

Учасники антитерористичної операції на сході України подарували шеврон з написом "F**k you Nadia" колишньому політв'язню Геннадію Афанасьєву. Про це він розповів у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Вчора хлопці з АТО зробили подарунок. Перший в житті шеврон ... Не хотів робити таку публікацію. Але. Зараз. Йде. Бій. 6 загиблих, 26 поранених", - розповів Геннадій і опублікував відповідне фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...