Forbes перейнявся проблемами гендерної дискримінації та перетворив мільядерів на жінок

Видання випустило низку постерів, на яких відфотошопили Білла Гейтса, Марка Цукерберга та Карлоса Сліма, та зробили з них жінок, описавши, як би тоді склалось їх життя.

Фото: http://24tv.ua

Видання також зауважило, що в світі досі існує проблема різниці в оплаті праці між чоловіками та жінками, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За версією журналістів, Марк Цукерберг, якби народився Марсією, то заробляв би на 21% менше згідно зі статистикою в США. Він також з 5 місця у всесвітньому рейтингу найбагатших перейшов би на 11 позицію.Жіноча версія Білла Гейтса – Біллі, з першого місця найбагатших у світі могла б претендувати лише на 4.Мексиканський мільярдер Карлос Слім, якби був жінкою Карлою, заробляв би на 17% менше. Щодо місця у рейтингу – то йому пророкували лише 10 місце, замість шостого.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

середа, 1 травень 2024, 19:55

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України...

Детонація вийшла особливо яскравой: У Луганській області вибухнула вантажівка окупантів із боєприпасами (відео)

середа, 1 травень 2024, 19:29

Російські пабліки показали відео палаючої вантажівки російських військових у тимчасово окупованій Луганській області. Кадри публікує російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, кадри зняті в тимчасово окупованому Свер...