Французи пробуджуються: Громадяни стоять у довжелезних чергах, щоб проголосувати (відео)

На фоні численних скандалів виборці проявили чималу активність.

Фото: ipress.ua

Першими свої бюлетені ще в суботу вкинули французи, що живуть на заморських територіях цієї держави. Серед них і жителі Канади, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Порівняно з першим туром, активність виборців значно зросла. Вже змогли проголосувати і мешканці Антильських островів – Гваделупи і Мартініки, Північної та Південної Америки та Канади.

Найбільш активними були виборці франкомовної канадської провінції Квебек. У Монреалі – найбільшому місті провінції – люди вишикувалися у двокілометрову чергу, незважаючи на зливу.

Понад 60 дільниць знову відчинили свої двері і у Сполучених Штатах. Зокрема, у Нью-Йорку французи голосували у приміщенні посольства своєї країни. Підраховувати голоси будуть на місці, а результати оголосять після виборів у континентальній Франції.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...