Хіти тижня. Експерт розповів, яку тактику щодо війни із Росією може обрати Тимошенко у разі свого президентства

Сергій Таран вважає, що, швидше за все, це буде багатовекторна політика, яку будуть писати не генерали з аналітиками, а соціологи з драматургами.

Сергій Таран. Фото: соцмережі.

Чергові результати соціологічних досліджень підтвердили лідерство Юлії Тимошенко в президентських перегонах. Оскільки Україна п'ятий рік перебуває в стані фактично війни і Росія не збирається відступати, то саме час припустити, якою буде політика щодо війни при гіпотетичному президентстві Юлії Тимошенко. Про це у своєму блозі пише політолог Сергій Таран, передають Патріоти України.

За його словами, є кілька варіантів, як будуть розвиватися події. Перший варіант - це буде «нова стратегія миру», про яку Тимошенко повідомила з численних бігбордів ще влітку і яка, будучи «нової», має якусь відмінність від того, що пропонує влада. Другий варіант - це буде стратегія вступу в НАТО, про що повідомляють нові борди з Тимошенко, і повністю збігаються з тим, що пропонує влада. Третій варіант - це буде «повернення до Будапештського меморандуму», про що заявила Тимошенко на форумі Yes і який, як відомо, підписав ще Леонід Кучма, але Захід його не виконує.
Сергій Таран вважає, що, швидше за все, це буде багатовекторна політика, яку будуть писати не генерали з аналітиками, а соціологи з драматургами, які будуть ловити народні настрої і просто яскраво загортати їх у емоційні фрази.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...