ФСБ працює? Як теракти в Брюсселі пов'язані зі справою Савченко, - експерт

Ми не маємо права допомогти росіянам зробити так, щоб європейці забули про Савченко.

Надія Савченко. Фото: galinfo.com.ua.

"Теракти в Брюселі зіграли злий жарт із Надією Савченко. На найближчі два тижні весь світ забуде про Надію. Звичайно, говорити, що теракти – це робота ФСБ, яке все це зробило, щоб відволікти увагу від головного європейського політичного в'язня – це поки що перебільшення. Але факт залишається фактом – незаконний вирок донецького суду РФ залишиться непоміченим і сьогодні, і завтра, і післязавтра", - написав Вадим Денисенко у статті для depo.ua, передають Патріоти України.

Далі почнеться прем'єріада і європейські ЗМІ заполонить шквал інформації про новий уряд, його перспективи, реформи і т. д. Далі буде референдум в Нідерландах. Одним словом, Савченко зникне з європейських інформаційних радарів щонайменше на пару тижнів. Що має робити держава Україна?Потрібно зараз воювати не за перші шпальти, а за другі, треті шпальти всіх впливових газет.

Треба добиватися того, щоб інформація про Савченко ішла четвертим-п'ятим сюжетом новин, відразу після трьох-чотирьох сюжетів про Брюсель. Чи можна це зробити? При цілеспрямованій роботі, так. Майбутні міністри у всіх своїх інтерв'ю мають говорити в тому числі і про Савченко, навіть, якщо журналісти про це не питають. Ми не маємо права допомогти росіянам зробити так, щоб європейці забули про Савченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...

Нардеп розповів, хто заблокував законопроєкт про ліквідацію Московської церкви

четвер, 2 травень 2024, 13:17

Прийняти закон про заборону Московської церкви в Україні (УПЦ МП) заважають не США, а інтриги парламентської монобільшості. Про це в коментарі «Главкому» повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який подавав альтернативний ур...