Global Thunder-17: "ВВС США вспоминали, как это - "бомбануть по Рашке", - Злий одесит (фото)

Стратегічні бомбардувальники ВПС США відпрацьовували масований удар в режимі Red alert.

Global Thunder-17. Фото: ЖЖ.

У той час, як у нас тут всі захоплювалися е-декларуванням і питанням державної ваги - хто розіграв Порошенка з дзвінком від Атамбаєва, в США пройшли по-справжньому дуже цікаві навчання Global Thunder 17. Що в них такого цікавого? Та, мабуть, те, що в ході даних заходів були задіяні в масовому порядку стратегічні бомбардувальники, які відпрацьовували досить незвичайну, але знайому з середини ХХ століття тактику. Про це пише у ЖЖ Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"Так, стратегические бомбардировщики ВВС США B-2 Spirits взлетели с авиабазы Whiteman в режиме минимального интервала. Аналогичный взлет произвели и с авиабазы Minot красавцы B-52H Stratofortresses (использующие так же ракеты AGM-86B на внутрифюзеляжной пусковой установке и AGM-129А). В то же самое время с авиабазы Fairchild в небо поднялись самолеты-заправщики KC-135R Stratotankers из 92-й эскадрильи заправщиков ВВС США.

А теперь по сути, что это было? Если кто ещё не понял, то стратегические бомбардировщики ВВС США отрабатывал массированный удар в режиме Red alert. Эдакий Dropshot или Totality XXI-го века.

В общем - переиграл... нашел, кому грозить своими ржавыми ядерными дубинками, зачастую падающими на своей же территории. Теперь американцы, без лишнего трендежа и угроз на камеру перед холуями, планомерно и сдержанно отрабатывают тактику массированных ударов по потенциальному противнику.
Пацан к миру пришёл!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...