"Гаварить не по-нашему": Вчіть мову, поки не прийшов "русский мир", - Лариса Волошина

Захищаючись від ненависної української мови, сотні людей позбавили себе і мільйони інших життя, здоров'я і даху над головою.

Як в "ДНР" запрошували "русский мир". Фото: politforums.net.

З приводу закону про державну мову. Розповім одну історію. Так пише у своєму блозі українська журналістка, публіцист Лариса Волошина, передають Патріоти України і цитують далі:

"Жила-была русскоязычная бабушка, которая очень боялась украинизации. Бабушка переживала, что злобные бандеровцы вздумают заставлять ее "гаварить не по-нашему". Бабушка понимала, что если случится непоправимое и украинская мова восторжествует на планете, то сотни и тысячи руcскоговорящих бабушек не смогут прочитать этикетку "Йод" и загинут лютою смертью. А земля налетит на небесную ось и наступит конец всего сущего.

Каждый раз, когда она слышала шаманские звуки украинские, бабушке хотелось крикнуть: "Изыди! Изыди!". А как невыносимо ей было со словарем переводить слово "перекис", чтобы ненароком не принять ее за "Боярышник". Короче, намучилась русскоговорящая бабушка с этими "свидомыми украиномовными" и их планами по захвату мира.

Поэтому, когда пришел час, она решительно нахлобучила свой махровый берет и ступила на тропу "мовной войны". "Приди! Приди!" - кричала бабушка. И он пришел - "русский мир", - забрав с собой и "йод", и "перекис", и пенсию. Но бабушка, все же была рада. Ведь от мовы она себя защитила. А то, что миллионам ее земляков пришлось искать приюта по чужим углам - так то не ее дело. Может, они как раз бандеровцы были, латентные?

Вот такая вот печальная история, которая ясно доказывает, что борцуны с украинским языком появляются не в ответ на украинизацию, а сами по себе. Поэтому если вам дорога ваша пенсия, "йод" и нет желанию узнать какова на вкус настойка боярышника - вчіть мову, бісове плем'я! Вчіть, поки не прийшов "руський мір", а земля не налетіла на небесну ось!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...