"Где у растений - ливер?": Росіяни в шоці від "імпортозаміщення" - у магазинах з'явилася рослинна... ліверна ковбаса

У Росії продовжують долати санкції за допомогою сумнівних "винаходів".

Рослинна ліверна ковбаса. Фото: соцмережі.

"В России появился продукт местного производства под названием "Колбасное изделие. Колбаса ливерная растительная в натуральной оболочке", - написав російський журналіст Олексій Суховерхов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Друзья, есть среди нас ботаны, или как там правильно, ботаники? Подскажите, пожалуйста, а где, собственно говоря, находится у растений - ливер? ))). На этикетке также указано, что "На территории предприятия используются горчица, злаки, молоко, яйца, кунжут и продукты их переработки". Где именно и в каких целях на территории предприятия используются яйца, не уточняется.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У військовій академії в Петербурзі пролунав вибух, багато постраждалих (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:29

У Санкт-Петербурзі сьогодні стався вибух у районі академії зв'язку імені Будьонного. Про це повідомляють російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Спочатку казали, що це могла бути атака безпілотника, але пізніше версію змінили на "вибухів...

"Перша українська дрономатка": ЗСУ почали тестувати новий клас БПЛА (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:17

ЗСУ почали тестувати новий клас безпілотних літальних апаратів – дрон-матку. Про це повідомив Роберт "Мадяр" Бровді, командир 414-го окремого батальйону ударних безпілотних авіаційних систем Корпусу Морської Піхоти ЗСУ, більш відомого як "Птахи Мадяра"...