Генеральний прокурор Юрій Луценко і його екзистенційний вибір

Виліпити з г#вна під назвою ГПУ цукерочку і так проблематично, а тут ще й молода поросль починає мірятися піс#нами з мастодонтами...

Юрій Луценко. Фото: uainfo.org.

В останні кілька місяців в країні намітився якийсь якісний прорив у боротьбі з корупцією. Її, Боже борони, не перемогли, але щоденні затримання і арешти чиновників, суддів і прокурорів стали порушувати у людей оптимістичних деякі надії. І навіть суди, встановлюючи серйозні застави, мимоволі включилися в цей процес. Так пише на своїй сторнці в Фейсбуці Карл Волох, передають Патріоти України і цитують пост далі без змін:

"Сейчас темп откровенно упал. Правоохранителям не до того – они воюют между собой. И если поначалу это выглядело забавным мерянием писюнами, сейчас уже ясно, что ситуация далеко не невинная.

Я прекрасно понимаю, перед какой сложной задачей стоят сейчас руководители двух ведомств. "Отдать" для объективного суда своих проштрафившихся сотрудников означает подорвать доверие к себе со стороны команды – без чего невозможно расследование сколько-нибудь серьёзных дел. Для Луценко это вообще может стать выбором экзистенциальным, ведь он не может отложить результаты на "после реформы прокуратуры" и пытается вылепить конфетку из полученного в наследство говна под названием ГПУ. На фоне и без того серьёзного недоверия внутри синемундирного ордена к нему – чужаку и майдановцу – это может дать тотальный саботаж расследований и реформ.

Но выхода нет. Этот его Сус (в переводе с иврита – "конь") педальный способен сегодня уничтожить напрочь первые ростки доверия к прокуратуре, которые начали было появляться. А недоверие со стороны общества для генпрокурора ещё более губительно, чем собственных сотрудников.

Так что, при всей кажущейся сложности выбора, его, на деле, нет, Юрий Витальевич".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...