Геополітична гра Кремля: Експерт про розрив угоди між РФ і США по утилізації плутонію

Такий рівень напруженості збережеться ще протягом кількох тижнів, поки війська сирійського президента Башара Асада повністю не візьмуть під контроль Алеппо, вважає Володимир Воля.

Алеппо. Ілюстрація:www.ridus.ru

Розрив Росією угоди зі США по утилізації плутонію свідчить про підвищення ставок в геополітичній "грі" через ситуацію в Алеппо. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив експерт-міжнародник Українського інституту аналізу та менеджменту політики Володимир Воля, передають Патріоти України.

"Спостерігається тенденція до зростання напруженості між США і Росією. Ставки зростають. Думаю, такий рівень напруженості збережеться ще протягом кількох тижнів, поки війська сирійського президента Башара Асада повністю не візьмуть під контроль Алеппо.

Справа в тому, що після знищення гуманітарного конвою в місті стало зрозуміло: подібна ситуація зв'язує руки військам Асада і не дає вести операції на інших напрямках", - зазначив Володимир.

За його словами, саме тому сирійський президент і Росія вирішили піти на будь-які загострення, щоб раз і назавжди вирішити проблему Алеппо.

"І на цей раз їх не зупинять ніякі жорсткі заяви, ніяке засудження Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй. У США і в Європі це, мабуть, розуміють. Але Вашингтон реагує так, як належить. Він засуджує, робить різкі заяви", - підсумував експерт .

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...