"Герой України" дотримується взятого курсу: Савченко поїхала до Німеччини домовлятись про реабілітацію "молодих республік"

Стало відомо, чим займається Савченко, поки Рада розглядала питання про позбавлення її мандата на представництво України в ПАРЄ.

Надія Савченко. Фото:Еспресо.TVПозафракційний народний депутат України Надія Савченко, виступаючи перед журналістами в "Музеї Берлінського муру" в Німеччині, сказала, що ватажки терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий заслуговують її поваги. Про це повідомила кореспондент ТСН в Німеччині Наталія Фібріг в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Побачила загнаних, змучених війною людей, які більше не хочуть воювати, розумних, тверезих, які заслуговують моєї поваги", - Надя Савченко пробиває на криваві сльози, які ж Захарченко та Плотницкий кльові свої хлопці! ", - написала журналістка.

Фібріг також повідомила, що в залі були присутні російські журналісти і зазначила, що російський телеканал Russia Today отримав від Савченко "хороший синхрон".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...