"Гібридів розгромили на Світлодарській дузі": "Информация по потерям подтверждена. Умеют наши бесшумно и точечно работать. Все она, неизвестная "Третья сила", - волонтер

Втрати окупантів виявилися значними - 23 терориста більше не заважають ані військовим, ані мирним жителям.
У росіян - нові втрати. Ілюстрація: соцмережі.

Сили АТО відправили 23 бойовика в Стаханов: 7 в морг, 16 - в лікарню. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

Ось що написав Юрій: "Светлодарская дуга за прошедшую неделю в новостных сводках проходила очень скучно и очень мало. Наши позиции обстреливались со ствольной артиллерии и из минометов, по поводу нашей ответки, в эфире стояла полная тишина, никаких новостей не было, НО... с прошедшего понедельника по субботу, с позиций обдроченцев в город Стаханов, выехали 23 человека:

7 - в морг
16 - в больницы, да и не факт, что некоторые потом не переедут в морг.

Умеют наши бесшумно и точечно работать, даже журналисты ничего не знали)). Это все она, неконтролируемая и неизвестная "Третья сила". Информация по потерям подтверждена!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...