​Гібридну війну проти України почали ми, - генерал-лейтенант Міноборони РФ

У Путіна прорахувалися. Масована брехня у ЗМІ та вищому політичному керівництві країни не може втаємничити «шило у мішку». Тим більше коли шило у десятки тисяч задіяних військових, а мішок – десятки тисяч квадратних кілометрів кровопролитних боїв.​

генерал- лейтенант РФ Олег МакаревичВперше за весь час неоголошеної війни проти України діючий воєначальник російської армії визнав, що рік тому в Криму були використані технології гібридної війни, зазначають Патріоти України.

«Ні для кого не секрет, що американці зараз ретельно вивчають наш досвід дій у період з лютого по липень 2014 року, коли наші війська без єдиного пострілу виконали завдання в Криму, яку назвали потім нової гібридної війною», - заявив в минулу середу генерал- лейтенант РФ Олег Макаревич.

Макаревич більше півроку очолює Військовий навчально-науковий центр Сухопутних військ, який віднедавна знову називається Загальновійськова академія Збройних сил РФ ім. Фрунзе.

Старий вояка виступив з доповіддю на виїзному засіданні комісії Громадської ради при Міноборони РФ, яке провів заступник голови Громадської ради при військовому відомстві Олександр Каньшін. Йшлося про шляхи вдосконалення підготовки офіцерських кадрів. І доповідь, як зараз з'ясовується, виявилася резонансною.

«Сьогодні, по суті, настала нова епоха інформаційного, політичного, економічного, збройного протистояння, що припускає відповідну реакцію на такі процеси, в тому числі і у розвитку вищої освіти», - зазначив начальник Загальновійськовий академії у своїй доповіді. Макаревич не став приховувати від журналістів і представників армійської громадськості, що в академії ретельно вивчають досвід сучасних війн, у тому числі пов'язаний з гібридною війною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело