Російські окупанти на Донбасі гноблять місцеве населення і не гребують криміналом, - Інформаційний спротив

Найманці Путіна в недореспубліках вже вкрай розперезалися.

"Народна міліція" "ДНР". Фото: РИА Новости.

За оперативними даними групи ІС, на окупованій території Донецької області постійно збільшується кількість злочинів та проявів свавілля з боку бойовиків «ДНР» по відношенню до місцевого населення, повідомляють Патріоти України.

З початку липня ц.р. «правоохоронцями ДНР» і «МГБ ДНР» зафіксовано безліч подібних фактів - наприклад, в цей період співробітниками «МГБ ДНР» затримані 2 бойовики одного з формувань «1-го ак ДНР», які відібрали у цивільної особи легковий автомобіль, завдавши при цьому власнику автомобіля ножові поранення.

Також в н.п.Седово (Новоазовський р-н) «Камаз» бойовиків збив насмерть цивільну особу (чоловік пересувався на мопеді); поблизу н.п.Андрєєвка (Волноваський р-н) «Урал» бойовиків скоїв наїзд на жінку, остання загинула на місці.

05.07.2017 представниками керівництва «1 ак ДНР» на позиціях бойовиків «3-й омсбр» (Горлівка) знайдено велику кількість наркотичних речовин.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...