"Зашкварен": На Донбасі ліквідували чергового путінського "іхтамнета" (фото)

"Херой" "Новоросії" Мамедов Рафік Фахраддін огли в "республіці" знаходився в розшуку за "порушення статутних правил несення внутрішньої служби та патрулювання в гарнізоні".

Корінний дончанин Мамедов Рафік Фахраддін огли. Фото: ЖЖ.З невеликим запізненням, але сплив черговий корінний житель Донбасу, шахтар в сьомому поколінні по лінії батька і тракторист в п'ятому по лінії матері, забійник року і просто типовий місцевий житель, що встав на захист рідної землі від кривавої хунти і нещадних карателів, Мамедов Рафік Фахраддін огли! Про це повідомляє у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Твою ж налево! Донбасс... Мамедов Рафик... Фахраддин... Оглы!

Собственно, Рафик сей на самом деле уроженец захолустья под названием Михайловка, что в Ростовской области. На Донбассе же воюет минимум с 2015 года. В каком-то смысле ему ещё повезло так долго протянуть и не попасть в руки арабских наёмников или польских националистов.

Сама же гибель Рафика на данный момент остается загадкой. С одной стороны всё его сослуживцы слёзно оплакивают собутыльника, с другой известно, что он находился в розыске ОРДЛО за "нарушение уставных правил несения внутренней службы и патрулирования в гарнизоне". Конечно, эта статья не подразумевает расстрел на месте, но кто его знает, чем такое недоразумение для Рафика закончилось.

Как бы там ни было, а на школу в селе Михайловка теперь можно смело вешать табличку с героем захолустья, с припиской – вот к чему приводит злоупотребление "Боярки"!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...