Гірникам вже нема чого втрачати: Після наказу про затоплення шахт ряди партизанів Донбасу поповнюються

​Місцеві та залітні урки під проводом московських «козачків», що правлять ЛДНР, не врахували специфіки донецького краю. Сподівалися, що терор змусить доведених до відчаю людей покірно спостерігати, як їх позбавляють останнього шматка шахтарського хліба.​

Шахтарі Донбасу

Наказ Кремля про затоплення шахт Донбасу остаточно переконав гірняків в необхідності звільняти рідний край від російських окупантів. Шахтарі, котрі раніше віддавали перевагу важкій праці в забої, а не війні, приєдналися до місцевого партизанського руху.

Про це пишуть в facebook українські партизани з групи "Фронт звільнення Донбасу і Луганщини".

"Благодарим политическое руководство северного "брата" за здравую мысль затопить шахты. Распоряжение, которое озвучили вожаки стада, называемого себя "Недороссией" привело к пополнению в наших рядах из числа сомневающихся. Ждите, только на сей раз это будет не Киев, а в руках у них будут не каски", - попереджають партизани.

Також вони звертаються до бойовиків з проханням: "снимите с трубы в Петровском районе обизяну, а то со вчерашнего дня вид портит, а скоро еще и воздух...".

Нагадаємо, начальники шахтоуправлінь, розташованих на території "ЛНР-ДНР", отримали прямий наказ з Кремля припинити відкачку води з шахт, які працюють під їх керівництвом. Затоплення шахт повинно бути проведено до середини лютого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Блінкен спрогнозував, чи зможуть ЗСУ втримати лінію фронту на Харківщині

неділя, 12 травень 2024, 23:31

Державний секретар США Ентоні Блінкен переконаний, що Збройні Сили України зможуть ефективно утримувати лінію фронту на сході, у тому числі на Харківщині, на півночі якої останніми днями намагаються просунутися окупанти. Про це він повідомив в етері ам...

Вкрав шубку?: Переможець Євробачення-2024 повторив образ легендарної української співачки (фото)

неділя, 12 травень 2024, 23:17

Представник Швейцарії був одягнений у рожеву кошлату шубку, яка нагадує образ Ірини Білик 1997 року. Тоді легендарна співачка провела всеукраїнський тур, об'їхавши усі найбільші міста країни, і вперше серед українських артистів влаштувала кількаденні к...