​Гірше точно не буде: Тарута розповів, що чекає на гривню після відставки Гонтаревої​

В Україні політичні скандали стали звичним явищем, тому їх вплив на курс гривні незначний.

Валерії ГонтаревоїВалерія Гонтарева, "карета" подана

Можлива відставка голови Національного банку України Валерії Гонтаревої не позначиться на курсі національної валюти. Про це в ефірі "Вечірнього прайму" на телеканалі "112 Україна" заявив народний депутат України Сергій Тарута, зазначають Патріоти України.

"Що стосується курсу гривні, я не думаю, що він зміниться. У нас, на жаль, всі звикли до скандалів і не реагують. Це не Англія і Америка, де будь-які заяви політиків про те, що очікується нова політика у відношенні курсу, відразу ж реагують біржі. У нас бірж немає, тому, на жаль, жителі України звикли, що їх оббирають, грабують. На жаль, це наша практика, тому що ми обираємо політиків, які гарно говорять, але нічого не роблять", - заявив нардеп.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що глава НБУ Валерія Гонтарева написала заяву про відставку у зв'язку з "офшорним скандалом". Вона нібито реєструвала для Петра Порошенка офшор, що фігурує в "панамських документах".

Пізніше в Нацбанку спростували інформацію про відставку Гонтаревої.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...