Гіві та Моторолці замала компанія у пеклі: Політолог пояснив, чому Прілєпін поперся на Донбас

Кремлю просто потрібні нові кумири для заманювання гарматного м'яса на Донбас, наголосив Тарас Березовець.

Захар Прілєпін. Фото:Вести.руРосійський пропагандист і письменник Захар Прілєпін з'явився на посаді "майора" в "ДНР" з метою залучення на Донбас нової партії "гарматного м'яса" з Росії. Про це написав у своєму Facebook український політолог Тарас Березовець, передають Патріоти України.

"Кремлю потрібні нові кумири для заманювання гарматного м'яса на Донбас. Моторола і Гіві вже оголосили режим вічного припинення вогню і зовсім скоро будуть забуті. Тому на світло витягнуто нового персонажа, Захара Прілєпіна. Російський письменник порівнює російську агресію на Донбасі з періодом Великої Вітчизняної війни. як на мене, явна спроба зіграти в російського Ернеста Хемінгуея", - написав Березовець.

Також він зазначив, що останнім часом потік росіян, які бажають закінчити свій життєвий шлях в Україні, істотно зменшився.

"Тому настає час прілєпіних. Хемінгуея з Прілєпіна точно не вийде, але земля українська все одно прийме їх усіх, і автомийників, і письменників", - підсумував Березовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...