​Голос народу - Божа воля: "Онищенку треба вставити по самі помідори, це не тільки справедливість, а й цивілізаційний вибір", – журналіст

Так «тупо» красти здавалося можна було лише в бандитські «буремні 90-ті». За таке нахабство і відплата мусить бути відповідною.

Олекса Шалайський

Патріоти України пропонують допис популярного журналіста Олекси Шалайського на тему дня, котрим автор видавництва "Наші гроші" поділився на своїй сторінці у Фейсбуці.

Про Онищенка і ЄС. Кілька днів тому прочитав 80 сторінок подання НАБУ про Онищенка, після чого зробив в редакції квест.

Питання було: "Як Онищенко міг на біржі дешево продавати газ так, щоб це купили тільки його кантори?"

Не вгадав ніхто, хоча версій було багацько.

Бо ніхто не міг додуматись, що в 21 сторіччі можна красти без складних схем, і ніяких біржових торгів просто не було. Начальник біржі банально видавав довідки.

Я про таке останній раз чув в "буремні 90-ті".

Тому я за те, щоб вставити хлопця по самі помідори. Бо корупція - це теж мистецтво. А з такими тупими схемами ми в Європу ще довго не потрапимо.

Так що посадити Онищенка - це не тільки вияв справедливості, а й цивілізаційний вибір.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...