Головний "троль" з Банкової обізвав клоунами Саакашвілі, Ляшка і Лещенка

Колишній політолог Тимошенко, а тепер радник президента України, прославився в'їдливими зауваженнями на всіх, хто замахнувся, на його думку, на владу і добре ім'я голови держави та його оточення.

Олег Медведєв. Фото:kp.ua

Радник президента України Петра Порошенка Олег Медведєв назвав главу Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїла Саакашвілі, лідера Радикальної партії Олега Ляшка та народного депутата Сергія Лещенка клоунами. Про це Медведєв написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вибачте, я не Кафка, напишу не так цікаво, але сюжет явно для нього. Вчора в шапіто у Савелія Михайловича Шустера клоуни були не потрібні. Там борці з корупцією затято звинувачували в корупції... один одного. Антикорупціонер Лещенко інкримінував мздоїмство та шахрайство Ляшкові. Ляшко на той час вже вибрався з ліфту і помирився з Лозовим, тож, будучи у гарній формі, за словом в кишеню не поліз і присоромив Сергія грошима Григоришина", — пише Медведєв.

"Оскільки обоє вважають, що внаслідок звинувачень з боку Абромавічуса Кононенко має скласти мандат, то і Сергій, і Олег мають показати Ігореві прикалад і задля об'єктивного розслідування взаємних викриттів теж зректися мандатів. І хіба не виходить, що БПП має очищатися не лише від Кононенка, але й від Лещенка? А Радикальна партія - від Ляшка? Адже винуваті вони чи ні, невідомо, але звинувачення озвучені огоо-го які.", — заявляє радник Порошенка.

"Ляшко атакував Саакашвілі, який створює йому серйозну конкуренцію в групі професійних борців з корупцією. На думку Ляшка, або Михаїл має забратися в Батумі разом з Айварсом, або Айварс увезти Михаїла в Клайпеду. А булава та вила мають перебувати винятково в руках етнічних українців, і навіть Гройсману - зась.", — відзначає Медведєв.

"Одеський губернатор нарочито демонстрував, що є політичним імпресаріо Айвараса: від його імені, посилаючись на те, що "я в курсе событий" зробив заяву, що Абромавічус до Уряду не повернеться. Виступивши в ролі адвоката Айвараса, пан Михаїл водночас піддав нищівній критиці роботу Уряду, особливо в тій його частині, за яку відповідає власне... міністр економіки. Бізнес-процеси зарегульовані, але ж дерегуляційну гільйотину обіцяв саме Абромавічус.", — пише радник президента.

"Тим часом на іншому каналі, де всі корчать рожі в чорне і криве зеркало, соратник Саакашвілі Боровик дав зрозуміти, що із Айвараса реформатор як і з гівна куля. Принаймні, якби команду формував Боровик, то Абромавічусу в ній би місця не було. Як тобі не здуріти, Києве мій? Та й до всієї країни таке ж саме питання", — підсумовує Медведєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...