"Головний ворог українців - агресивне невігластво", - Портников

Якщо естетичні смаки деяких людей не йдуть далі серіалів на кшталт "Сватів", то марно розповідати їм про великі твори світового мистецтва.

Віталій Портников. Фото: Еспресо ТБ.

Головний ворог українців не Володимир Путін. Головний ворог внутрішній – це агресивне невігластво. Таку думку озвучив відомий журналіст Віталій Портников на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Мене вже не дивує, коли деякі мої підписники тут, у соціальних мережах, щиро насміхаються над великими митцями, творчості яких вони не можуть і не хочуть осягнути – авжеж, не "Свати", – обурюється журналіст.

Це невігластво, додає Портников, проявляється у неосвіченості в історії мистецтв, незнанні фактів і в неповазі до інституцій.

"Презирство до власної держави і закону продовжується у презирстві до авторитету світового значення інституцій, така людина дійсно не здатна зрозуміти вагу власного художнього мислення й вагу авторитету великого світового музею", –вважає журналіст.

"Живемо у одній країні, але як на різних планетах. І доки не навчимося поваги – до фактів, до авторитетів, до самих себе – так і будемо жити", – додав Портников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...