Гомофобія – це не боротьба за цінності. Це звичайний фашизм, - Віталій Портников

Політичний оглядач Віталій Портников зазначив, що у Рейху все починалося з переслідувань "неповноцінних", а закінчилося Другою світовою та Голокостом.

В.Портников. Фото: Politeka.Політичний оглядач Віталій Портников розповів, що напередодні Маршу рівності в Києві у тролейбусі двоє молодиків напідпитку збиралися із самого ранку йти "мочити під*расів", потім перейшли на "киян, які занадто шикують, – мажорів" і завершили свою бесіду криками: "Хайль Гітлер!". Про це журналіст написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Я ніколи не закликав брати участь у прайдах. І тому, що знаю, скільки у країні невирішених глобальних проблем із правами – від жінок до найманих працівників. І тому, що знаю, у якому глухому середньовіччі існує більша частина українського суспільства. Але я точно знаю ще одне. Гомофобія – хоч би якими мотивами вона не пояснювалася, політичними, релігійними або побутовими, ким би не відстоювалася – Гітлером, Путіним або українськими правими радикалами, – це не боротьба за цінності. Це фашизм. Звичайний фашизм", – підкреслив він.

Журналіст нагадав, що у фашистському Рейху починали з переслідувань "неповноцінних", а закінчилося це Другою світовою війною та Голокостом.

"Саме тому в путінській Росії все починалося із заборони "пропаганди гомосексуалізму", а закінчилося нападом на Україну. Саме тому Вадим Колесніченко після свого антиукраїнського мовного закону намагався протягнути у Верховній Раді путінський закон про "заборону пропаганди". Це все – один ланцюжок", – заявив Портников.

Він зазначив, що гомофоби насправді є прихильниками путінського режиму.

"Саме тому люди, які намагаються боротися з прайдом, насправді не стільки за Гітлера, скільки за Путіна, навіть якщо самі не розуміють цього. За Путіна і проти України. Не проти сучасної України, а проти самого існування України", – підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...