"Гопник Вова и его верная лошадка с неприятным удивлением узнали, что за захват и отжим имущества могут наказать" - Сазонов про позови Коломойського проти РФ

Росія не бажає брати участі в розгляді всіх справ у міжнародному суді, що цілком зрозуміло.Але Гаазі це абсолютно без різниці. Якщо учасник процесу не хоче відстоювати свою позицію – суд прийме рішення без нього, пояснив політолог.

Ілюстрація:uborshizzza.livejournal.com

"Гопник" Вова з неприємним подивом дізнався, що за захоплення і віджимання майна можуть покарати. Саме так відомий блогер Кирило Сазонов прокоментував у своєму Facebook новину про позови Ігоря Коломойського до Росії, представлені в міжнародний арбітраж в Гаазі, які дійшли до етапу слухань з питань юрисдикції, передають Патріоти України.

"Иски Игоря Коломойского к России, представленные в международный арбитраж в Гааге, дошли до этапа слушаний по вопросам юрисдикции. Россия при этом отказывается участвовать в рассмотрении всех дел, что вполне понятно. Знает кошка, чье сало съела :) Но Гааге это совершенно без разницы. Не хочет участник процесса отстаивать свою позицию - суд примет решение без него.

Да, гопник Вова и его верная лошадка с неприятным удивлением узнали, что за захват и отжим имущества могут наказать. И наказать серьезно. Речь ведь не только о деньгах - потому что кремлевская гопота, выплачивающая компенсацию, это "во-первых просто красиво". Ну и другие иски от частных лиц и бизнеса пойдут потоком. Удачи, Игорь Валерьевич, в этом важном деле :)

А еще на подходе иски от государства Украина - они по процедуре двигаются гораздо медленнее, но уже скоро... и там совсем другой порядок цифр" - підсумував Сазонов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело