Гопницька істерика та блеф: Російський опозиціонер висміяв заяви РФ про наміри воювати зі США

За словами політика, варто лише показати Росії силу, як вона одразу заспокоїться, тому з Кремлем не варто йти домовлятися, інакше в Москві почнуть нахабніти.

Погрози Путіна воювати зі США - звичайний блеф. Ілюстрація:ВголосЗаяви представника МЗС РФ Андрія Білоусова на засіданні комітету Генасамблеї ООН про підготовку Росії до війни зі США - це блеф. Про це заявив російський опозиціонер Павло Шехтман, передають Патріоти України.

"Вони блефують, вони хочуть налякати, щоб усі побігли з ними домовлятися. Це чисто гопницька психологія, відповідно, чисто гопницька манера поведінки, типу "я псих, тримайте мене семеро", - наголосив опозиціонер.

Але тільки варто показати Росії силу, як вона одразу заспокоїться, вважає росіянин. На його думку, з Кремлем не варто йти домовлятися, інакше почнуть нахабніти.

"США, швидше за все, просто проігнорують, якщо тільки проросійське лобі, яке оточує Трампа, не зможе це якось продавити в своїх цілях. Але не продавлять, тому що там існує повний антиросійський консенсус. Вони вже зрозуміли ціну Путіну давним-давно, вони вже не розглядають його ані як партнера, ані як взагалі людину, з якою можна мати справу", - каже Шехтман.

"Більше того, вони в принципі не розглядають Росію, як країну, з якою можна мати справу. Тому це все просто гопницька істерика", - додав російський опозиціонер.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...