"Горлопанам, які кричать про "референдум" в Криму, пропоную провести референдум на Курилах" - Каспаров

Політик зазначив, що російсько-японський територіальний конфлікт необхідно завершити подібним чином.

Гаррі Каспаров. Фото:Chess-News.ru

Російський опозиціонер, 13-й чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров порадив росіянам, які підтримували анексію Криму, провести референдум на Курилах. Така заява прозвучала в інтерв'ю Kasparov.ru, передають Патріоти України.

"Крим не є спірною територією. Це не спірна, а захоплена територія, з порушенням всіх міжнародних договорів. Що стосується Курильських островів, то за основу потрібно взяти договір 1956 року. Не зайве згадати, що саме при Володимирі Путіні Росія зробила значні поступки Китаю при демаркації кордону в руслі Амура", - розповів він.

Політик зазначив, що російсько-японський територіальний конфлікт необхідно завершити подібним чином.

"Очевидно, що Японії потрібно віддати частину території і дати їй брати участь в процесі освоєння цих островів. А тим горлопанам, які кричать про "референдум" в Криму, хочеться запропонувати провести референдум на Курилах з приводу приєднання до Японії. Результат для них може бути несподіваним ... А можна і в Кенігсберзької губернії провести аналогічний референдум ", - підкреслив він.

На думку Каспарова, в сучасному світі території перестали відігравати ключову роль.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...