"Город как будто почти весь подменили. Ненависть к людям, ко всему живому" - блогер про жорстокість сьогоднішніх мешканців окупованого Луганська

В Луганську медіа-персонами стали жорстокі люди, які своїми манерами нагадують кіношних нацистів, розповів Савелій Вассерман.

Окупований Луганськ. Ілюстрація:vgolos.com.ua

Люди, що живуть зараз в Луганську, який є "столицею ЛНР", зовсім не схожі на людей, що жили в Луганську до 2014 року. Таким спостереженням поділився у своєму Facebook блогер Savelyi Vasserman, інформують Патріоти України.

"Не знаю я, кто эти люди, вмиг оказавшиеся наверху… Я не думал, что они жили в Луганске все эти годы. Ну, невозможно же было их раньше не видеть хоть бы где. Город как будто почти весь подменили…", - пише він.

Блогер зазначає, що в Луганську медіа-персонами стали жорстокі люди, які своїми манерами нагадують кіношних нацистів:

"Вот эта странная женщина. Я видел ее на видео с обмена пленными. Она же четко похожа своей ненавистью на гестаповку из "17 мгновений весны". Это лицо арийское, чеканный слог, мимика, суровый взгляд, отрывистые как выстрел слова. И – ненависть к людям. Она – кто? Я боюсь, что она была каким-нибудь учителем или врачом и работала с людьми. Вы представляете, сколько ненависти в ней ко всему живому?".

Як пише Savelyi Vasserman, одним з небагатьох нагадувань про довоєнний Луганськ в нинішньому місті залишається відомий артист Михайло Голубович - художній керівник "Театру на Оборонній" (колишнього Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру).

Однак він на фоні жителів "столиці республіки" виглядає колаборантом, "весільним генералом". І блогер упевнений, що співробітництво з окупантами назавжди залишиться незмивною плямою на репутації відомого луганського артиста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...

Янгол, якому підрізали крила: Почитайте вірш молодого Тичину без совєцьких чисток і цензур. Це пророцтво про наш час - блогер

четвер, 18 квітень 2024, 4:15

Справжній митець, щирий та натхненний, своїм талантом достукується до небес. Тоді його твори стають пророчими. Цей допис Богдана Вайвали отримав уже понад 30 000 репостів. . Ключове у ньому – поданий без цензури один із головних віршів молодого Павла...