"Горить" земля під ногами: Путін втратив контроль над спецслужбами РФ, - ЗМІ

На відміну від гідри, головами якою керує один розум, спецслужби часто змагаються і погано контролюються.

Путін потрапив у скрутне становище. Фото: poistine.org.

Спецслужби Росії - окрема гілка політичної еліти, в якої відсутні загальні цілі і єдність, а їх діяльність залежить від президента РФ Володимира Путіна. Про йдеться в доповіді "Гідра Путіна - Всередині російських спецслужб" - спеціаліста ЄС з російської політики і органів безпеки Марка Галеотті. Доповідь опубліковано громадською організацією Відкрита Росія, передають Патріоти України.

- Спецслужби Росії не можна недооцінювати, але в той же час цілком очевидно, що вони мають серйозні слабкі місця. На відміну від гідри, головами якою керує один розум, спецслужби часто змагаються і погано контролюються. Вони не стоять на чолі Кремля, але і Кремль не має повного контролю над ними, - зазначив Галеотті.

За його словами, дії російських спецслужб погіршують становище РФ у довгостроковій перспективі. Також Марк Галеотті закликає уряди країн ЄС застосувати політику нульової толерантності по відношенню до спецслужб Росії шляхом посилення обміну розвідданими і відстеженням незаконного переміщення їх грошей.

- Показуючи, що агресія за кордоном може призвести до серйозних наслідків, Європа може змусити російські спецслужби діяти більш обережно, - додав фахівець ЄС з спецслужбам РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...