"Господар призначив мене улюбленою дружиною!": Путін вже підкорився Трампу, - російський блогер

Трамп приготував Путіну не найкращу роль - виконувати замість нього всю брудну роботу.

"Господар призначив мене улюбленою дружиною!". Фото: ЖЖ.

США за президентства Дональда Трампа притисне Росію з Володимиром Путіним "до нігтя". Про це пише на своїй сторінці в Facebook популярний російський блогер-аналітик під ніком Ель Мюрід, передають Патріоти України.

"Сенатський комітет екзаменував сьогодні кандидата на посаду міністра фінансів США Стівена Мнучіна. Той повідомив, що забезпечуватиме виконання фінансових санкцій щодо Росії. А також не виключив посилення їх і щодо Ірану. Це, до речі, черговий дзвінок нашій злодійській аристократії. І дзвінок, що неприємно, до найдорожчого - гаманця ", - зазначає блогер.

Він упевнений, що Путін помиляється щодо проросійськості Трампа. При цьому Ель Мюрід пояснює таку оману недалекістю розуму Путіна.

"Здогадайтеся з двох разів - кого саме Трамп буде зобов'язаний викинути з європейського ринку, щоб розчистити дорогу своїм корпораціям? Правильно, цих кандидатів сьогодні (тобто вчора) Мнучін і озвучив. А кого ж ще? Як саме - питання окреме, але точно не економічними заходами, а строго політичними. Тому санкції - наше все. Залишилося тільки знайти привід, за яким їх застосують. А далі - аж до відключення Свіфт і інших жорстких заходів. Америка понад усе - тільки наше злодії чомусь подумало, що їх це не торкнеться. Так вони там виконавці головних ролей - куди ж без них?", - пише аналітик.

"Іран, як головний порушник на нафтовому ринку, який видобуває багато, та ще й має намір видобувати ще більше - теж орієнтований на Європу, а тому логіка проста і зрозуміла - до нігтя.

Звичайно, це буде не прямо завтра. Тут важлива послідовність. До речі, перед цим Путіна явно попросили виконати якусь брудну роботу за США. Побомбими там кого, повоювати від душі. Невеликого розуму людина, чому б не покористуватися? Ось прямо сьогодні Штати дали путінським соколам наводку на ІДІЛівські цілі. Летіть, соколи, бомбіть. І що ви думаєте - з радістю полетіли. Господар призначив мене улюбленою дружиною!", - резюмував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...