Господарка постраждала через надмірну любов: Як у паризькій квартирці уживались 130 кішок (відео)

Жінку звинуватили у жорстокому поводженні із тваринами.

Повідомляється, що сусідка викликала поліцію, коли побачила, що кошатниця жбурляє тварину об шибку, передають Патріоти України.

Двері поліції відкрила 60-річна боса жінка у лахмітті. Кімната площею 25 квадратних метрів була переповнена тваринами. Підлогу вкривали екскременти, а у стелі була діра, через яку худі кішки вилазили на горище.

Жінка була арештована, але потім звільнена і направлена на обстеження до психіатричної лікарні. До слова, співробітникам благодійної організації, яка спеціалізується на допомозі кішкам, знадобилося чотири дні, щоб переловити усіх вихованців і розвезти їх по притулках для домашніх тварин.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти обстріляли стадіон українського футбольного клубу

субота, 27 квітень 2024, 15:01

Стадіон Електрометалург у Нікополі зазнав значних ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України. На відео видно пошкоджені трибуни, адміністративні будівлі, а також глибоку в...

"Якась машина брудна": Оля Цибульська потрапила в ДТП і показала свій пошкоджений автомобіль (фото)

субота, 27 квітень 2024, 14:53

Співачка Оля Цибульська в Stories повідомила, що потрапила в ДТП. Артистка викликала поліцію, яка приїхала на місце події у Києві. Співачка показала фото пошкодженого автомобіля і розповіла, що врізалася в паркувальний металевий бар'єр. За словами арти...