"Господи, как же Путин и его выводок боятся!" - Сотник про мітинг пам'яті Нємцова

Кількість спецтехніки та поліції, яку влада стягнула до Москви напередодні маршу пам'яті Бориса Нємцова, говорить про боязнь Кремля.

Військова техніка у Москві. Фото: соцмережі.

"И еще немного впечатлений от сегодняшнего дня... Господи, как же Путин и его выводок боятся! Они нагнали столько полицейщины, столько техники, как будто в Москве - не день поминовения убитого ими политика, а - преддверие революции! Это говорит о том, что они абсолютно не в теме, чем живет и дышит народ, и что он на самом деле думает", - написав російський журналіст Саша Сотник на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Потому они и накачивают информационное пространство мифами про 86% поддержки, потому и вопят с телеэкранов, экстраполируя собственный страх на телезрителя, пытаясь напугать его, как испуганная насмерть жаба. Они боятся. И это хорошо. Это значит, что их конец близок.

Они скоро ошибутся, и ошибка эта будет смертельной. А если даже и не ошибутся - экономический кризис додушит их. Им не скрыться от возмездия. Если только в объятиях Сатаны. Но и там они не избавятся от страха. Да, страх - это единственное, чем они дышат, и заставляют им же дышать нас. Блажен тот, на кого эта нагнетаемая ими атмосфера не действует. Вот на Бориса - не действовала. Он просто жил. Живите и вы. Не бойтесь. Не надо бояться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...