"Говорити про напад України на населення Донбасу - це просто абсурд": Російський публіцист про причину дивної заяви Лаврова

Блогер наголосив, що якісь фундаментальні рішення Росією в питанні здачі позицій на окупованих територіях вже прийняті, наприклад про введення миротворців за українсько-американським сценарієм.

Володимир Голишев. Фото:ixtc.org

Заява глави російського МЗС Сергія Лаврова про те, що Україна напала на Донбас, представляє собою "згущення риторики перед здачею". Таку думку Обозревателю висловив російський публіцист, блогер і аналітик Володимир Голишев, інформують Патріоти України.

"Це звичайне згущення риторики перед здачею. Коли вони змушені здавати свої позиції, вони посилюють риторику. Чим жорсткіше мова, тим слабші дії", - переконаний він.

Публіцист висловив припущення про те, про яку саме здачу може йтися. "Заява Лаврова говорить про те, що, мабуть, якісь фундаментальні рішення Росією в цьому питанні вже прийняті - про введення миротворців за українсько-американським сценарієм".

Разом з тим Голишев зауважив, що "змістовна сторона заяви Лаврова взагалі позбавлена сенсу". "Війну веде не населення Донбасу - війну ведуть певні збройні формування. Можна розмірковувати про те, як вони виникли, як вони укомплектовані, але говорити про напад на населення Донбасу - це просто абсурд. Говорити тут нема про що - окрім рівня російської дипломатії, яка вже не відрізняється від агітпропу".

На питання, як Кремль має намір пояснити цю здачу позицій пересічним російським громадянам, блогер зазначив: "Пересічним громадянам було до лампочки, коли вони починали всю цю авантюру, і буде до лампочки, в якій саме позі вони будуть виповзати з цієї справи", - запевнив публіцист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...