"Грошей немає, але ви тримайтеся": Експерт пояснив, як Кремль готує "ватників" до зливу Криму та Донбасу

І Путін, і Пєсков десять тисяч разів говорили про те, що Донбас - це Україна, але за певних умов. І нібито Росія б'ється за те, щоб ці певні умови були виконані.

Лавров та Медведєв зробили свої заяви не просто так. Фото: ЖЖ.

Наразі Кремль забезпечує інформаційну складову "м'якого зливу" Донбасу і Криму. Таку заяву в коментарі Обозревателю зробив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

Оцінюючи неоднозначне висловлювання міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про неможливість визнання "республік", блогер сказав: "Лавров натякає: звичайно ж, що це наші хлопці, звичайно ж, це прекрасна, справедлива і благородна держава, що вже склалася, гідна визнання і місця у світовому співтоваристві. Але! - в цей момент якось трішечки тисне в паху, трішечки під пахвами тягне, тому зараз ми цього робити не будемо".

"Адресатом усіх цих безглуздих заяв є їхня цільова аудиторія - інформаційно активна меншість і її частина, яку прийнято називати "ватниками". Більше адресатів немає", - додав Голишев. Водночас він наголосив: "Що стосується змісту сказаного, то воно не означає зовсім нічого". "І Путін, і Пєсков десять тисяч разів говорили про те, що Донбас - це Україна, але за певних умов. І нібито Росія б'ється за те, щоб ці певні умови були виконані".

На думку Голишева, "сенс подібного типу заяв - підготовка своєї цільової аудиторії до неминучої повної й абсолютної здачі Донбасу, виведення військ, відновлення кордону, з ліквідацією всіх структур "ДНР" та "ЛНР" і до переходу під український контроль. Усе це неминуче. Мабуть, існує абсолютно чітка домовленість - із "дорожньою картою", з конкретними датами".

"Зараз у Кремлі займаються тим, що забезпечують інформаційну складову зливу", - заявив блогер. У цьому контексті він нагадав про заяву російського прем'єра Дмитра Медведєва під час звернення до пенсіонерів-кримчан - "Грошей немає, але ви тримайтеся". "Я не сприймаю цю заяву гумористично. Це початок кампанії з відносно м'якого зливу Донбасу і Криму. Наголошую - і Криму. Це теж, безумовно, відбудеться досить швидко", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Як мало радянським людям треба для щастя": Росіянка влаштувала "жорстку помсту" танкам Abrams (відео)

субота, 4 травень 2024, 15:20

У Москві для росіян влаштували "свято трофеїв" перед сакральним 9 травня. Подивитися на західну техніку прийшли найпалкіші прихильники "русского мира", передають Патріоти України. Як повідомляє LUXTA, серед натовпу помітили невгамовну жінку, яка влашту...

Не залишилось нічого, крім обгорілих стін і назви: Речник "Легіону Свободи" розкрив, чому РФ вчепилася за Роботине

субота, 4 травень 2024, 15:10

На Запорізькому напрямку окупанти концентрують свої зусилля на тих ділянках, які мають для них, насамперед, політичне значення, зокрема, Роботине. Про це сказав речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України...