"Грозил "пугать артистов" из РФ опасным Донбассом": Російський співак, потрапивши під обстріл в "ДНР", зажадав від Захарченка компенсації (відео)

Ватажок терористів був змушений заплатити Олександру Скляру 200 тисяч рублів "компенсації".

Скрін відеоВідомий російський рок-музикант, співак Олександр Скляр, який з ватажком "ДНР" потрапив під обстріл на кордоні Авдіївської промзони, зажадав у терористів 500 тис. рублів компенсації. Про це у своєму Facebook повідомив відомий лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, інформують Патріоти України.

""Грозил "пугать артистов" из РФ опасным Донбассом. Сошлись на 200 000 рублей! Скляр кольнул меня еще зимой 2015, когда с паскудой Охлобыстиным пел "держись Донбасс". А сейчас "Ва-БанкЪовца" - 100% на утилизацию! Хотя, голос - "живой" - жаль, нутро гнилым оказалось, да и мозги – набекрень", - написав він.

Також Чернов додав, що якщо кожна зірка вимагатиме від "ДНР" надбавку "за шкідливість", кількість запрошуваних знаменитостей різко скоротиться, а грошей у терористів зменшиться.


"А голодающая вата без развлекух, на одной рашапропаганде - долго не удержится. И, надеюсь, скоро предпримет масштабные "радикальные действия" по отношению к властвующей там сейчас "тупиковой ветви эволюции", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Весна, труд и Петербург": У Росії з першотравневих плакатів прибрали слово "мир" (фото)

середа, 1 травень 2024, 12:28

З нагоди Дня праці 1 травня, який у РФ відзначають відповідно до канонів радянських традицій, у деяких великих містах прибрали слово «мир» з пропагандистського гасла часів СРСР «Мир! Труд! Май!», зазначають Патріоти України. Зокрема в Санкт-Петербурзі ...

Російські окупанти захопили ще два населені пункти Донеччини поблизу Очеретиного і просуваються на півдні, - DeepState (карта)

середа, 1 травень 2024, 9:23

За даними OSINT-аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки. . Збройні сили Російської Федерації захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського райо...