Гучна спецоперація: За оприлюдненням "чорної книги" ПР стоять високопоставлені чиновники - Соня Кошкіна

На думку відомої журналістки, Віктор Трепак, який оприлюднив "чорну бухгалтерію", лише виконавець замовлення зацікавлених у такому розголосі політиків.

Ілюстрація:ukr.media

Екс-перший заступник голови СБУ Віктор Трепак, що оприлюднив інформацію про "чорну касу" "регіоналів" - тільки виконавець, один з учасників спецоперації, реалізованої на замовлення високопоставлених політиків. Про це в соцмережі написала відома журналістка Соня Кошкіна, передають Патріоти України.

На її думку, була реалізована спецоперація, частиною якої були і інтерв'ю Віктора Трепака "Дзеркалу Тижня", і оприлюднення "чорної каси".

Варто відзначити, інші експерти теж говорили, що ця історія найбільшою мірою вдарила по репутації політиків, які входять в сферу впливу екс-"регіонала" Бориса Колеснікова.

Соня Кошкіна звернула увагу на те, що "цапом-відбувайлом" зробили Євгена Геллера, який був не найвпливовішою людиною в "Партії регіонів" і розпоряджався партійними грошима за вказівками Андрія Клюєва, який в оприлюдненому компромат чомусь не фігурує.

"Увага, питання: чому ім'я Клюєва жодного разу не згадується? Жодного разу. Знову-таки: озвучувати свою версію поки не буду, але пахне це погано. Дуже погано", - пише журналістка.

На її думку, інформація про "чорну касу" "ПР" стала надбанням гласності зовсім не для того, щоб хтось ніс відповідальність або був покараний.

"Назвіть мене безсовісним песимістом, але я не вірю, що хтось із фігурантів списку - ані ті, хто давав, ані ті, хто брав - понесуть відповідальність. Хоч якусь. НАБУ, вибач, але не вірю. У нашій країні такі речі спливають не для того, щоб відновити справедливість, а з метою використання в політичних іграх, шантажі і віджиманні конкурентів".

Також журналістка пише, що, на її думку, "аналогічні коморні книги є й у інших великих політичних сил. "Не тільки ПР "не біла і не пухнаста", - робить висновок Кошкіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог продовжує активізацію наступальних дій в прикордонні Харківщини. Оборонці зіткнулись з численними труднощами, не зважаючи, що був час розгорнути оборону як слід - Deep State

неділя, 12 травень 2024, 8:05

Росіяни заводять поступово на українську територію все більше сил. . Ворог активізувався на кордоні Харківщини. Про це повідомляє аналітичний канал Deep State. . "Ситуація продовжує ускладнюватися. Ворог заводить поступово на українську територію все...

Народні прикмети на 12 травня. Як українські дівчата з прадавніх часів ворожили на горобині про особисте щастя

неділя, 12 травень 2024, 7:05

Православна церква України 12 травня за новим стилем вшановує пам'ять єпископа Епіфанія Кіпрського і патріарха Германа Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують пам'ять дев'яти мучеників Кизичних. В народі свято 12 травня пов'...