Гучне затримання в Одесі: Високопосадовцю ставлять у провину понад 2 мільярди (фото)

Затримано заступника Одеського нафтопереробного заводу.

21 квітня в аеропорту "Бориспіль" затримано заступника директора ПАО "Одеський нафтопереробний завод" за підозрою в організації схеми фіктивного вивозу 700 тис. тонн нафтопродуктів, повідомляють "Патріоти України" з посиланням на FB-сторінre прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Підозрюваний відповідав за організацію фіктивного вивозу нафтопродуктів через нафтопереробний завод. У слідства є підстави для того аби вважати, що під його керівництвом на Одеському нафтопереробному заводі був оформлений фіктивний вивіз в порядку реекспорту через ТОВ "Лагуна-Рені" більше 700 тис. тонн світлих нафтопродуктів. Вони фактично реалізовані підконтрольними фіктивними підприємствами в Україні без сплати обов'язкових митних платежів і зборів.

Внаслідок цього держбюджет недорахувався податків на суму понад 2,1 млрд грн. Затриманому повідомлено про підозру по ч. 1 ст. 255 (участь в злочинній організації), ч. 4 ст. 28 - ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах, досконале злочинною організацією) кримінального Кодексу.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...