Гвинтівка Мосіна в новому крутому обвісі виглядає реально круто: Майкл Щур не без гумору про свою снайперську гвинтівку часів царя Гороха (фотофакти)

Натомість приціли, на думку журналіста, виявилися не такими "крутими".

Зброя для українських снайперів. Фото: соцмережі.

33-річний мобілізований ­блогер і журналіст Роман Вінтонів, відомий під псевдонімом Майкл Щур, показав на своїй сторінці у Facebook, яку зброю видають снайперам у АТО, передають Патріоти України.

"Нам привезли нову зброю. Ми маємо її випробувати. Гвинтівка Мосіна в новому крутому обвісі виглядає реально круто", – пише Щур. Натомість приціли, на думку журналіста, виявилися не такими "крутими". Щур іронічно висловився стосовно того, що з такого прицілу неможливо зробити нормальний постріл. За його словами, сучасні армійські приціли на перехрестях мають насічки, щоб можна було точно вводити поправки, але ці приціли таких поправок не мають.

"Дати снайперам цей приціл це те саме, якби вам поставили завдання запостити пост у фейсбук. Але набирати цей пост вам дали не на комп'ютері, а на друкарській машинці", – пояснив журналіст.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...