Хіти тижня. Кара з неба: Як ЗСУ зупинятимуть сили вторгнення Росії під час "великої війни" (відео)

Враховуючи зростаючу активність ворога поблизу наших кордонів, особовий склад постійно вдосконалює свої професійні навички на полігонах та на загрозливих напрямках.

Ділянки доріг мінують прямо із вертольотів. Фото: скріншот з відео.

У мережі показали навчання саперів, які мінують ділянки доріг з вертольотів. На відео видно, як з вертольота Мі-8 встановлюють протитанкове мінне поле. Про це йдеться в дописі штабу ООС на Facebook, передають Патріоти України.

"Рухомі загони загородження на вертольотах є більш маневреними та дозволяють виконувати широкий спектр завдань в стислі терміни, в різних умовах ведення бойових дій. Враховуючи зростаючу активність ворога поблизу наших кордонів, особовий склад постійно вдосконалює свої професійні навички на полігонах та на загрозливих напрямках, засвідчуючи здатність виконати завдання за призначенням у будь-який час", - йдеться у повідомленні.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...