І вашим, і нашим: "Партія Тарути може задовільнити геополітичні інтереси РФ та США", - політолог

З геополітичної точки зору, нова республіканська партія може стати гарною альтернативою Опозиційному блоку та стати саме тим проектом, який заповзято шукають американці на Сході України.

Сергій Тарута намагатиметься догодити усім? Фото: Дзеркало тижня.

Партія Тарути може задовільнити геополітичні інтереси РФ та США. Таку думку в коментарі UAINFO висловив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, коментуючи нещодавню заяву екс-губернатора Донеччини Сергія Тарути про створення нової консервативної, республіканської партії для середнього класу. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

"Також, рівновіддаленість Тарути від усіх головних груп впливу в середині країни, значний досвід у бізнесі та керівництві областю у час війни, дають йому можливість з однієї сторони: завоювати свою електоральну базу, з іншої - отримати широку підтримку основних фінансово-промислових груп.

Він зрозумілий великому бізнесу, передбачуваний та надійний партнер, саме те, чого нині не вистачає багатьом парламентарям та очільникам фракцій. Через що, вони готові будуть підтримати його з фінансової і медійної сторони, доповнивши його політичну кампанію," – вважає Карасьов.

"З геополітичної точки зору, нова республіканська партія може стати гарною альтернативою Опозиційному блоку та стати саме тим проектом, який заповзято шукають американці на Сході України. І партнерство може бути побудоване, саме на ідеологічній базі, про яку говорить сам Тарута. Від такої співпраці не будуть проти і росіяни, які теж готові працювати із екс-олігархом, в силу його досвіду у бізнесі.

Обидві компоненти надзвичайно важливі для мирного вирішення проблеми Донбасу та його подальшої успішної інтеграції у склад України, яка почнеться в першу чергу із політичного консенсусу та рейтингових партій і політиків, які такий консенсус будуть уособлювати," – підкреслив політолог.

"І в самому суспільстві, і в політичному середовищі головних геополітичних гравців, є потужний запит на сильну партію Сходу України, із прозахідними, зрозумілими цінностями. І той, хто зможе реалізувати дану стратегію, зможе отримати значну електоральну та політичну підтримку, ставши альтернативою нині діючим політичним проектам Сходу," – на останок додав Карасьов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...