І внутрішніх, і зовнішніх: За кілька років кремлівського фюрера чекатиме на порядок більше проблем

Фінансова система РФ приречена на ще один обвал дефолтного типу хоча б через бульбашку на ринку споживчих кредитів.

Путіна чекає безліч проблем. Ілюстрація:Факти

За 6-7 років главу РФ Володимира Путіна чекатимуть системні проблеми як всередині держави, так і на зовнішньополітичній арені. Дану думку висловив в інтерв'ю Апострофу російський публіцист і правозахисник Євген Іхлов, інформують Патріоти України.

"Якщо не буде гострої кризи і радикальної зміни парадигми (а все це буде - 30 років без революції в Росії не буває), то навіть при інерційному сценарії Донбас буде забутий, як Придністров'я, падіння режиму аятолл в Ірані призведе і до обвалення всієї політичної конструкції в Сирії, і вона стане синонімом ще одного Афганістану", - вважає експерт.

За його словами, фінансова система РФ приречена на ще один обвал дефолтного типу "хоча б через бульбашку на ринку споживчих кредитів (півкраїни вже насправді банкрути)".

"Тому Путін втратить всі свої козирі. А "діти Навального" стануть новим середнім класом (або новими розсердженими городянами), куди більш наполегливими і жорстокими, ніж "хіпстери" 2012 року", - підкреслив Іхлов.

Публіцист також зазначив, що конституційна реформа в РФ з метою передачі повноважень в парламентське крісло під Путіна все ж малоймовірна.

"Ні і ще раз ні. Завдяки Путіну пост президента став аналогом трону. Яким би не був ослабленим пост президента в ході такої реформи, права відправляти кабінет у відставку і призначати новий у глави держави забрати не можна. І щойно в Вірменії ми бачили, як це "вистрілило". Що стосується опори на парламентську більшість, то лютий 2014-го в Україні і цей травень у Вірменії показали, наскільки це ненадійно", - пояснив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...