"І знову "рускій міръ" лупить" - Жебрівський про обстріл житлових кварталів Авдіївки

Кожного вечора, із настанням темноти, як справжня нечиста сила, окупанти обстрілюють не тільки позиції наших оборонців, але й мирні міста і села, практично по усій лінії розмежування, наголосив чиновник.

Наслідки обстрілу Авдіївки. Фото:Fаcebook

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністарції Павло Жебрівський оприлюднив інформацію, що бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Жебрівський наголосив: "Знову "рускій міръ" лупить по житлових кварталах Авдіївки із мінометів. Щойно отримали повідомлення про осколкове поранення 45-річного мешканця. Міна розірвалась у подвір'ї господарства по вул.Соборній. Чоловіка госпіталізовано.

Зараз обстріли йдуть також по околицях Мар'їнки і Красногорівки. Кожного вечора, із настанням темноти, як справжня нечиста сила, окупанти обстрілюють не тільки позиції наших оборонців, але й мирні міста і села, практично по усій лінії розмежування".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...