"Я чекав, коли почнуть знищувати таке явище, як тітушки", - нардеп

Борислав Берез висловив сподівання, що проблему "тітушок" вирішать не тільки у Дніпрі.

Тітушки у Дніпрі 9 травня. Фото: соцмережі.

"Я цього чекав. Коли буде вирок цьому покидьку та коли почнуть знищувати таке явище, як титушки, тоді я повірю, що цих новоявлених ландскнехтів мона буде позбутися з вулиць нашіх міст. Почали з останніх подій в Дніпрі, а там, сподіваюся, що займаються і тими титушками та їх організаторами, що вбивали та калічили мітингувальників під час Майдану", - пише нардеп Борислав Береза на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактами подій, що мали місце 9 травня 2017 року у Дніпрі, прокуратурою Дніпропетровської області повідомлено про підозру у вчиненні масових заворушень та хуліганських діях громадянину, який координував діяльність молодих людей під час сутичок. У слідства також наявна інформація, що вказана особа мала численні приводи до органів поліції."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...