"Я дав би команду вести вогонь на ураження. І не панькатися з шушерою, яка під синьо-жовтими прапорами знищує державу" - Ярош про прорив в Україну Саакашвілі

Колишній лідер "Правого Сектора" вважає, що одночасно все, що відбулося влада сама і спровокувала, "зупинками потягів і мінуваннями пунктів пропуску".

Дмитро Ярош. Фото:galinfo

Командувач "Української добровольчої армії" Дмитро Ярош вважає, що українська влада повела себе занадто м'яко в ситуації з проривом кордону Саакашвілі, створивши небезпечний прецедент. Про це він розповів в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Держава для того й існує, щоб не допускати переходу якихось певних меж. Якщо ці межі перейдено, то держава повинна на це реагувати... Зараз в Харківській області якийсь умовний Янукович почне прориватися і говорити: "А що, Саакашвілі можна, а мені не можна, чи що?" Царьов якийсь або інша якась тварина", - зазначив Ярош.

З іншого боку, колишній лідер Правого Сектора вважає, що одночасно все, що відбулося влада сама і спровокувала, "зупинками потягів і мінуваннями "Шегинів" (пункт пропуску на українсько-польському кордоні - ред.).

"А прикордонники? Хлопці, яких били? Я б на місці їх командира однозначно дав би команду вогонь на ураження вести. І не панькатися з тієї шушерою, яка під синьо-жовтими прапорами знищує державу", - жорстко висловився Ярош на підтримку прикордонників і проти прихильників Саакашвілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...