"Я гражданин Украины, а с РФ у нас война": Творець ігор "Козаки" і "Сталкер" відмовився від запрошення в Росію

Сергій Григорович наголосив, що для нього запрошення приїхати в РФ - це те ж саме, як приїхати до Мюнхена на запрошення на форум промисловців в 1941 році, коли окупант підійшов до Києва.

Сергій Григорович. Фото:www.gameland.ru

Творець популярних українських комп'ютерних ігор "Козаки" і S.T.A.L.K.E.R. Сергій Григорович дав жорстку відповідь на пропозицію взяти участь в IT-конференції, яка буде проходити в Санкт-Петербурзі. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Пригласил СПБГУ на форум IT выступить в Питер перед студентами. Написал ответ:

Здравствуйте, ***.

Я с удовольствием общаюсь, провожу форумы и вижу в этом смысл и для себя, и для молодых людей. Но Я гражданин Украины, а с РФ у нас война. Отдаю себе отчёт, что в современном мире коллаборационизм норма, а отношение между людьми важнее, чем политика, но придерживаюсь традиционных, консервативных взглядов по этому вопросу.

Для меня это, как приехать в Мюнхен по приглашению на форум промышленников в 1941 году, когда оккупант подошёл к Киеву. Поэтому выступить сейчас в России не смогу. Поймите меня правильно.

Но с удовольствием приеду, когда установится мир, будут возвращены территории моей Родины и снова заработают договора о мире, не нападении и гарантии территориальной целостности Украины со стороны РФ.

С уважением, Сергей Григорович."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...