Я пробув там півтора роки. Міністерство оборони - це три "Ж", - волонтер (відео)

"Нагорі Міністерства – це "Життя", всередині - це "Жага", зате в самому низу - реально повна "Ж*па", наголосив Давид Арахамія.

Ілюстрація:http://www.mil.gov.ua

"Ми з побратимами пробули в міністерстві півтора роки. До того я міністерств взагалі ніколи не бачив. За підсумком роботи я зробив висновок про три "Ж"." Про це заявив військовий волонтер Давид Арахамія під час політичного ток-шоу "Інша Україна" на телеканалі ZIK, передають Патріоти України.

Відтак екс-чиновник Міноборони розшифрував своє бачення трьох "Ж".

"Нагорі – це "Життя", коли вигідно говорити, випрошувати гроші у міжнародних партнерів. Тут принцип "Життя солдата на першому місці" - це принцип НАТО. Тобто якщо солдат в оточенні, то ми пошлемо літаки, вертольоти і танки, скільки б їх не було потрібно, аби визволити його. Це заявлено декларативно", – пояснив першу позицію Арахамія.

Натомість посередині – "жага". "Насправді це не завжди жага наживи, бо багато говорять про корупцію, – зауважив військовий волонтер. – У більшості на середньому рівні це жага влади, жага впливу. От один чиновник сказав мені: "Дозвольте мені щось дозволяти чи вирішувати2. Тобто йому подобається, що приходить людина і каже: "Дозвольте звернутися", а командир усвідомлює, що це його раб, і змушує по шість годин чекати на вулиці".

На думку Давида Арахамії, уся проблема української армії внизу. "Ви самі знаєте – де адекватний командир, який горою стоїть за своїх бійців, там і харчування нормальне, і вигризає він останнє озброєння з баз. А коли гад, то весь підрозділ через нього потерпає", – констатував волонтер.

Тому Арахамія окреслив третє "ж" міністерства оборони. "Внизу це "ж*па". Це реально повна "ж*па", – акцентував волонтер.

Окрім того, Давид Арахамія виступив на захист міністра оборони. "Я багато часу провів обабіч нього, сидів у його кабінеті. Щодня величезна тека паперів на підпис. У цьому всьому розібратися неможливо. При цьому міністр насправді щодня по дві-три перевірки відправляє, щоб розібратися, наприклад, чому таргани бігають, чи ще через щось. Та й генералів багато звільнено, ми займалися їх перевіркою", – пригадав військовий волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...