Я военный билет получу, но воевать не пойду: Гіркін заявив про масове дезертирство бойовиків під Авдіївкою - Бутусов

Екс-ватажок слов'янських терористів прокоментував панічні настрої в рядах 11 мотострілкового полку терористів, який потрапив в епіцентр боїв.

Терорист Гіркін. Фото:http://www.typuvannia.info/

Колишній ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін заявив про масове дезертирство бойовиків зі складу 11-го мотострілецького полку, який потрапив в епіцентр боїв під Авдіївкою. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов, зазначають Патріоти України.

Так, співробітник ФСБ і колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін розповів про панічні настрої в рядах бойовиків під Авдіївкою. "11-й полк - происходит массовый исход "пятнадцатитысячников" под девизом гражданина Шарикова - "я военный билет получу, но воевать не пойду"- йдеться в повідомленні Стрєлкова у соцмережі.

Журналіст пояснив, що "п'ятнадцятитисячниками" серед російських найманців прийнято називати жителів окупованого Донбасу, які втратили роботу і найнялися в єдине місце "ДНР", де російські окупанти стабільно платять зарплату, - в армію "ДНР". Зарплата найманця становить якраз 15 тисяч рублів на місяць.

11-й механізований полк під Авдіївкою в даний час є противником 72-ї механізованої бригади ЗСУ. Крім того, згідно з повідомленнями в соціальних мережах противника, в боях за 29-31 січня знищений командир 3-го батальйону цього "полку" Іван Балабай, позивний "Грек", і командир роти, позивний "Консул".

"Показово, що після триденних боїв на вузькій ділянці фронту, Гіркін вже лякає "наступом ЗСУ на Донецьк, Горлівку, Дебальцеве" - наголосив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...