"Я впевнений, що Кремль зацікавлений у внутрішній соціально-політичній напруженості" - Гай вказав, хто стоїть за протестами в Україні (відео)

Волонтер також звернув увагу на достатню соціальну базу для такого впливу.

За активізацією протестних настроїв в Україні можуть стояти сили, які фінансуються Росією. Про це в ефірі ObozTV заявив військовий журналіст, керівник благодійного фонду "Mir & Co" Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Ще Сталін проплачував і Путін проплачує, наприклад, якісь праворадикальні організації, опозиційні партії. Як меценатство. Для того, щоб посилити в середині країни, яка йому цікава, внутрішню напруженість, соціально-політичну напруженість. Я впевнений, що у нас те ж саме відбувається ", - упевнений він.

При цьому Гай звернув увагу на достатню соціальну базу для такого впливу.

"У нас мало проросійських сил? Якщо у Франції йде підкуп виборців, якщо в США доводять втручання у вибори, коли говорять про Угорщину, Молдову. Чому ми думаємо, що у нас в Україні, де завжди був потужним цей вплив, де Росія має бізнес, своїх бізнесменів, колишніх КГБшників, ми думаємо, що тут вони цього не роблять. Це настільки наївно", - підкреслив ветеран АТО.

Також він додав, що пошуки суспільством "агентів Кремля" не завжди безпідставні.

"Нерозумно говорити, що якусь Ле Пен спонсорує Кремль, а у нас тут такого не відбувається. Але необов'язково людина безпосередньо ходить за грошима до Путіна. Людина може навіть про це не знати", - резюмував офіцер запасу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...