«Як Чуркін визнав, що Україна переможе», - доброволець Білозерська про "авдіївський перелом" і реакцію окупанта

Українськи вояки вкотре продемонстрували високу професійну зрілість, в той час як «гібриди Путіна» вкотре виявляють бездарність за відомим радянським синдромом.

Патріоти України пропонують ознайомитись з постом відомого блогера та вояка Української добровольчої армії Олени Білозерської про бої в ніч з 2 на 3 лютого під Авдіївкою.

Схиляю голову перед тими, хто цієї ночі не дали ворогу провести атаку на Авдіївку, підловивши його на стадії бойового розгортання. У ворога колосальні втрати цієї ночі.

Тримаймося всі ми. Зараз відбувається повільний, але неухильний перелам у війні - на нашу користь.

Прочитала текст вчорашнього виступу постійного представника РФ при ООН Чуркіна на засіданні Радбезу ООН з приводу ситуації на Донбасі. Не знаю, чи звернув вже хтось увагу на вкрай промовисту фразу, сказану ним. Цитую дослівно:

"Сколько должно погибнуть людей, чтобы они метр за метром прошли от Авдеевки до украинской границы? Сколько должно и солдат украинских погибнуть и мирных граждан? И это в условиях, когда существует политическая альтернатива, согласованная на высшем уровне...".

Цікаво, чи зрозумів він сам, що сказав.

Ні слова про те, що "героїчні шахтьори не здадуть ні п'яді своєї землі", ні слова про те, що "Росія не допустить", тощо. ЧУРКІН ВІДКРИТО ВИЗНАВ, ЩО УКРАЇНІ ПІД СИЛУ ВІДВОЮВАТИ СВОЮ ТЕРИТОРІЮ. Звичайно, ціною людських втрат, але ми це і без нього знаємо.

Ніяких "політичних альтернатив", ніяких "мирних врегулювань", бо будь-який компроміс - це вата при владі, на Донбасі і в українському парламенті, це замість вирішення проблеми - відтермінування і за цей час поглиблення її.

Лише українські війська на українському кордоні, процедура "розватнення", репарації і контрибуції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...