Як далі жити? З 13 числа в Росії різко подорожчала горілка

Треба оголосити триденну жалобу і приспустити прапори.

Фото: rusjev.net

У Росії зросла мінімальна ціна на горілку. З 13 травня півлітрова пляшка коштує 205 рублів. Крім того, уряд підвищив ціну і на коньяк. Пляшка 0,5 літра обійдеться не менше ніж в 371 рубль, з неприхованим сарказмом повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

При цьому вартість у виробника також зросла. Якщо раніше півлітрова пляшка горілки коштувала 165 рублів, то тепер вона обійдеться в 173 рублі, оптова ціна стала вище на 2,3%.

Влада встановлює мінімальну ціну на горілку і деякі інші алкогольні напої з 2009 року. Вважається, що це допомагає боротися з незаконним виробництвом алкоголю.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...